Renovering af badeværelse i flotte materialer

Hos Danske Murerteknik er vi specialister i renovering af badeværelse for private og erhverv og dækker primært Hedehusene, Roskilde og Taastrup. Vi er grundige i alle facetter og anvender flotte materialer efter eget ønske, således at du får dit drømmebadeværelse.

Badeværelset er et af de mest anvendte rum i dit hjem, hvorfor det er af stor betydning, at dit badeværelse er hensigtsmæssigt indrettet både for store og små. Det er vigtigt, at funktionaliteten er i orden, at badeværelset er let at rengøre, og at der er en rar og afslappet stemning. Derfor kan en grundig renovering af badeværelse bidrage, hvis ikke dit badeværelse lever op til, hvad du ønsker.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det kommer meget an på valget af materialer, og hvor omfangsrigt projektet er. Hvad koster et nyt badeværelse? Her er svaret det samme. Men vi rådgiver dig gerne og kan derefter give dig en konkret pris på en komplet badeværelsesrenovering eller et helt nyt badeværelse.

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse, hvorfor vi også kan hjælpe dig med dit. Det er smag og behag, hvad man synes er pænt, og vi lægger derfor stor vægt på, at dit badeværelse passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi til vores kunder og bruger også meget tid på rådgivning.

Få et godt tilbud på dit badeværelse

Skal vi tale om renovering af badeværelse i din bolig, er du velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere samt få en pris på netop dit projekt. Hvor billigt det kan gøres, er helt op til dig og dine ønsker, krav og behov. Du kan kontakte os på telefon 42 60 85 05 eller på jd@dmtaps.dk, så skal vi nok hjælpe dig til en flot løsning.

Tilbud​

​Få et godt tilbud

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag. Udfyld formularen  og lad os ringe dig op med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Tlf.: 42 60 85 05

E-mail: jd@dmtaps.dk

Adresse

Maglemosevej 1
2640 Hedehusene

Firma info

Dansk Murerteknik ApS

CVR: 39247852