Facaderenovering af alle typer huse og bygninger

En facaderenovering udføres typisk, når en bygning ikke længere ser pæn ud eller er modstandsdygtig over for vind og vejr. Vi tilbyder at renovere facader på alle typer huse og bygninger i Hedehusene, Roskilde og Taastrup, hvor vi gennemgår hele facaden fra ende til anden.

Hos Danske Murerteknik er facaderenovering vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade. Vi rådgiver på daglig basis vores kunder om pudsning af facade, vandskuring af hus og generel udbedring ved renovering af facade. Skal vi hjælpe dig?

Hvad koster en facaderenovering?

Det kommer helt an på, hvor meget der skal udbedres. En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv.

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter, vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid, hvorfor du trygt kan bestille renovering af facade hos os, hvis du overvejer at få gjort noget ved det.

Få en pris på dit projekt​

Hos Dansk Murerteknik løser vi alle typer opgaver, små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på jeres facade. Kontakt os endelig, og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre. Vi kan kontaktes på telefon 42 60 85 05 eller på jd@dmtaps.dk.

Tilbud​

​Få et godt tilbud

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag. Udfyld formularen  og lad os ringe dig op med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Tlf.: 42 60 85 05

E-mail: jd@dmtaps.dk

Adresse

Maglemosevej 1
2640 Hedehusene

Firma info

Dansk Murerteknik ApS

CVR: 39247852