Tilbygning i alle størrelser

Hos Dansk Murerteknik tilbyder vi tilbygning i alle størrelser til private og erhverv i Hedehusene, Roskilde og Taastrup, hvor der mangler ekstra kvadratmeter. Har du gjort dig tanker om en ombygning, kan en tilbygning være en rigtig god mulighed, der giver dig mere plads.

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. Det kan være den overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetagen med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted. Vi kan opføre en tilbygning til dit sommerhus, eller hvor du ønsker det.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Prisen på en tilbygning kommer meget an på størrelsen af den ønskede tilbygning, og det kommer an på valget af materialer. Så ønsker du en pris på dit projekt, er du velkommen til at tage os med på råd, så vi sammen kan finde en god løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Med det nye bygningsreglement fra 2008, BR08 er mulighederne for tilbygninger endda blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden. Så kontakt os for at høre mere om de byggetekniske regler og for at få en faglig vurdering af din boligs muligheder.

Vi giver et godt tilbud på dit projekt

Vil du have en konkret pris på en tilbygning til din bolig, hører vi gerne fra dig. Lad os sammen finde en billig pris, vi begge kan være tilfredse med. Kontakt os på telefon 42 60 85 05 eller på jd@dmtaps.dk for nærmere aftale.

Tilbud​

​Få et godt tilbud

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag. Udfyld formularen  og lad os ringe dig op med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Tlf.: 42 60 85 05

E-mail: jd@dmtaps.dk

Adresse

Maglemosevej 1
2640 Hedehusene

Firma info

Dansk Murerteknik ApS

CVR: 39247852